nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Foto: DOX | Project: If This, Then That Foto: DOX | Project: If This, Then That
Participatie

Talentontwikkeling

Subsidieregeling voor ontwikkeling en doorstroom van talentvolle cultuurmakers die informeel leren, dus buiten het professionele werkveld en de kunstvakopleidingen. Past dit bij jou? Lees snel verder.

Welke subsidie past bij jou?

Urban Arts Talent

Heb jij een verhaal dat verteld moet worden en wil je werken aan een eigen signatuur? Deze subsidieregeling helpt talenten in urban arts verder om met begeleiding van professionals door te groeien in jouw kunstvorm. 
€ 10.000 - 25.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Urban Arts Coach

Heb jij een coachende rol in de urban arts sector en ben je toe aan een volgende stap? Deze subsidieregeling kan jou verder helpen in een individueel professionaliseringstraject. 
€ 25.000 - 50.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Talentontwikkeling in informele netwerken

Werk jij met (groepen) talenten die zich buiten de gebaande paden willen doorontwikkelen, maar allerlei knelpunten tegenkomen op weg naar de beroepspraktijk? Met deze subsidieregeling kan je groepen talenten binnen hun eigen circuit laten uitblinken en doorstromen.    
€ 10.000 - 75.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Versterking talentketen

Wil jij weten welke leervormen en methodes binnen jouw talentontwikkeltraject wel of niet succesvol zijn? Breng jouw werkwijze in kaart en krijg inzicht in de succesfactoren voor de ontwikkeling en doorstroming van talenten.
€ 25.000 - 50.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Veel talentvolle cultuurmakers leren van elkaar en ontwikkelen zich in informele netwerken. Dat betekent buiten het professionele circuit en de kunstvakopleidingen. Of je dat nu alleen doet of in een groep, met welke kunstvorm je bezig bent, dat maakt niet uit. Met deze subsidieregeling willen we de doorontwikkeling, doorstroom en groeimogelijkheden vergroten van talentvolle cultuurmakers die informeel leren.

Binnen deze regeling kan je subsidie aanvragen als/voor:

Kijk welk onderdeel van de regeling het best bij jouw project past. De onderdelen zoals je ze hierboven leest kennen ieder hun eigen inhoud, criteria, budget en aanvraagbedragen. Klik door naar de subsidiepagina en lees meer informatie. Je vindt daar ook handige documenten om je aanvraag compleet te maken.

Twijfel je welke subsidie voor jou geschikt is? Neem contact op met een adviseur die je verder kan helpen – de contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Rapport Urban Arts Talent

Met de vorige regeling Urban Arts Talent kregen amateurs en autodidacte makers de kans hun makerschap te verdiepen. Er werden cursussen gevolgd, reizen gemaakt, contacten gelegd en gegroeid op persoonlijk, artistiek en zakelijk vlak. 

Heb je nog vragen?

Je kunt contact opnemen met één van de medewerkers van deze regeling. Bel ons en vraag naar Lisan Beune Tamira Boogaard  of  Thomas Nijhuis

Klik op de naam of foto voor de contactgegevens
info@cultuurparticipatie.nl

Stappen

1. Bekijk de verschillende subsidiemogelijkheden die het Fonds momenteel heeft.

Alle regelingen die momenteel open staan voor aanvragen vind je bij ‘Subsidie aanvragen’. Kom je er niet uit, of ben je nog in de oriënterende fase? Vul dan onze Subsidiewijzer in.

Website en juridische regeling
Deze pagina’s geven een goed beeld van onze regelingen. Snap je iets niet, heb je ergens een vraag over? Bel ons dan! We helpen je graag verder. Het helpt ons wel als je de website al bekeken hebt en weet bij welke regeling je misschien wil aanvragen.

We proberen je op de website zo compleet mogelijk te informeren. Maar let op: deze informatie is een samenvatting van de volledige subsidieregeling, zoals hij ook in de Staatscourant is verschenen. Dit is een juridisch document, en minder makkelijk leesbaar. Hierin staat precies beschreven waaraan je subsidie-aanvraag moet voldoen. Je vindt de subsidieregeling altijd aan de rechterkant op de subsidiepagina in het lijstje met de documenten.

 

Naar overzicht subsidies
2. Documenten bekijken

We plaatsen altijd een voorbeeld van het aanvraagformulier op onze website, net als een modelbegroting. Deze vind je ook bij het lijstje documenten op elke regelingpagina. Het is verstandig ze goed te bekijken, zodat je weet welke vragen je moet beantwoorden en welke informatie we graag van je ontvangen.

3. Maak op tijd een account aan

Subsidieaanvragen doe je via ons digitale aanvraagsysteem ‘Mijn Fonds’. Om in te loggen en aan te vragen heb je een account nodig. Hou er rekening mee dat het maximaal drie werkdagen kost voordat je account actief is. Het is dus handig om dit al te doen, voordat je echt je aanvraag gaat indienen.

Maak hier een account aan.
4. Log in en vraag aan

Je hebt rondgekeken naar de mogelijkheden, een keuze voor een bepaalde regeling gemaakt en gelezen wat de voorwaarden en criteria zijn. Tijd dus om een aanvraag te doen. Dit doe je in een aantal stappen:

  • Log in bij ‘Mijn Fonds’ met de account die je aangemaakt hebt.
  • Klik op de knop ‘Nieuwe aanvraag’.
  • Selecteer of je als organisatie, of als persoon aanvraagt en kies de juiste regeling uit het drop downmenu. Je komt nu in het aanvraagformulier.
  • Als je alles hebt ingevuld en alle bestanden hebt toegevoegd, dien je het formulier digitaal in.
  • Wij proberen je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Je ontvangt binnen 13 weken van ons bericht.
Naar 'Mijn Fonds'
Advies nodig?
Advies nodig?

Wil je iemand spreken? Bijvoorbeeld over welke subsidieregeling er voor jouw project is? Onze adviseurs helpen je graag!

030 233 60 30
info@cultuurparticipatie.nl