nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Participatie

Talentontwikkeling

Veel talentvolle makers ontwikkelen zich in informele netwerken. Zij zijn autodidact en leren van elkaar, buiten het professionele circuit en de kunstvakopleidingen om. De subsidie Talentontwikkeling ondersteunt talenten, coaches en organisaties in alle disciplines in het informele circuit. Benieuwd of jullie project in aanmerking komt? Lees verder!

Welke subsidie past bij jou?

Urban Arts Talent

Ben je een autodidacte maker in urban arts en bezig met bijvoorbeeld graffiti, muziek of theater, dj-ing, ball culture, breakdance of animatie? Wil je onder begeleiding van professionals doorgroeien in jouw kunstvorm? Vraag dan subsidie aan voor Urban arts talent.  
€ 10.000 - 25.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Urban Arts Coach

Heb je een coachende rol in de urban arts en heb je die vaardigheden grotendeels zelf ontwikkeld? Ben je toe aan een beroepsmatige volgende stap als coach en heb je behoefte aan een individueel professionaliseringstraject? Vraag dan subsidie aan voor Urban arts coach.
€ 25.000 - 50.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Talentontwikkeling in informele netwerken

Werk jij met groepen zelflerende talenten en wil je hen binnen hun eigen circuit laten uitblinken, doorstromen en op weg helpen naar de beroepspraktijk? Vraag dan subsidie aan voor Talentontwikkeling in informele netwerken.   
€ 10.000 - 75.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Versterking talentketen

Wil jij jouw werkwijze op het gebied van talentontwikkeling verduurzamen en inzicht krijgen in de succesfactoren voor de ontwikkeling en doorstroming van talenten? Vraag dan subsidie aan voor Versterking talentketen. 
€ 25.000 - 50.000 19 apr 2022 ⁠t/m 28 aug 2024 Lees meer

Talentontwikkeling heeft vier categorieën: Urban arts talent, Urban arts coach, Talentontwikkeling in informele netwerken en Versterking talentketen. Twijfel je welke subsidie voor jouw project geschikt is? Stuur dan een mail met je vraag en je contactgegevens naar talent@cultuurparticipatie.nl. Dan neemt een subsidieadviseur contact met je op.

Stappen

1. Bekijk de verschillende subsidiemogelijkheden die het Fonds momenteel heeft.

Alle regelingen die momenteel open staan voor aanvragen vind je bij ‘Subsidie aanvragen’. Kom je er niet uit, of ben je nog in de oriënterende fase? Vul dan onze Subsidiewijzer in.

Website en juridische regeling
Deze pagina’s geven een goed beeld van onze regelingen. Snap je iets niet, heb je ergens een vraag over? Bel ons dan! We helpen je graag verder. Het helpt ons wel als je de website al bekeken hebt en weet bij welke regeling je misschien wil aanvragen.

We proberen je op de website zo compleet mogelijk te informeren. Maar let op: deze informatie is een samenvatting van de volledige subsidieregeling, zoals hij ook in de Staatscourant is verschenen. Dit is een juridisch document, en minder makkelijk leesbaar. Hierin staat precies beschreven waaraan je subsidie-aanvraag moet voldoen. Je vindt de subsidieregeling altijd aan de rechterkant op de subsidiepagina in het lijstje met de documenten.

 

Naar overzicht subsidies
2. Documenten bekijken

We plaatsen altijd een voorbeeld van het aanvraagformulier op onze website, net als een modelbegroting. Deze vind je ook bij het lijstje documenten op elke regelingpagina. Het is verstandig ze goed te bekijken, zodat je weet welke vragen je moet beantwoorden en welke informatie we graag van je ontvangen.

3. Maak op tijd een account aan

Subsidieaanvragen doe je via ons digitale aanvraagsysteem ‘Mijn Fonds’. Om in te loggen en aan te vragen heb je een account nodig. Hou er rekening mee dat het maximaal drie werkdagen kost voordat je account actief is. Het is dus handig om dit al te doen, voordat je echt je aanvraag gaat indienen.

Maak hier een account aan.
4. Log in en vraag aan

Je hebt rondgekeken naar de mogelijkheden, een keuze voor een bepaalde regeling gemaakt en gelezen wat de voorwaarden en criteria zijn. Tijd dus om een aanvraag te doen. Dit doe je in een aantal stappen:

  • Log in bij ‘Mijn Fonds’ met de account die je aangemaakt hebt.
  • Klik op de knop ‘Nieuwe aanvraag’.
  • Selecteer of je als organisatie, of als persoon aanvraagt en kies de juiste regeling uit het drop downmenu. Je komt nu in het aanvraagformulier.
  • Als je alles hebt ingevuld en alle bestanden hebt toegevoegd, dien je het formulier digitaal in.
  • Wij proberen je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Je ontvangt binnen 13 weken van ons bericht.
Naar 'Mijn Fonds'