Subsidieregeling voor ontwikkeling en doorstroom van talentvolle cultuurmakers die informeel leren, dus buiten het professionele werkveld en de kunstvakopleidingen. Past dit bij jou? Lees snel verder.
Veel talentvolle cultuurmakers leren van elkaar en ontwikkelen zich in informele netwerken. Dat betekent buiten het professionele circuit en de kunstvakopleidingen. Of je dat nu alleen doet of in een groep, met welke kunstvorm je bezig bent, dat maakt niet uit. Met deze subsidieregeling willen we de doorontwikkeling, doorstroom en groeimogelijkheden vergroten van talentvolle cultuurmakers die informeel leren.
Binnen deze regeling kan je subsidie aanvragen als/voor:
Kijk welk onderdeel van de regeling het best bij jouw project past. De onderdelen zoals je ze hierboven leest kennen ieder hun eigen inhoud, criteria, budget en aanvraagbedragen. Klik door naar de subsidiepagina en lees meer informatie. Je vindt daar ook handige documenten om je aanvraag compleet te maken.
Twijfel je welke subsidie voor jou geschikt is? Neem contact op met een adviseur die je verder kan helpen – de contactgegevens vind je onderaan deze pagina.
Met de vorige regeling Urban Arts Talent kregen amateurs en autodidacte makers de kans hun makerschap te verdiepen. Er werden cursussen gevolgd, reizen gemaakt, contacten gelegd en gegroeid op persoonlijk, artistiek en zakelijk vlak.
Je kunt contact opnemen met één van de medewerkers van deze regeling. Bel ons en vraag naar Lisan Beune , Tamira Boogaard of Thomas Nijhuis
Alle regelingen die momenteel open staan voor aanvragen vind je bij ‘Subsidie aanvragen’. Kom je er niet uit, of ben je nog in de oriënterende fase? Vul dan onze Subsidiewijzer in.
Website en juridische regeling
Deze pagina’s geven een goed beeld van onze regelingen. Snap je iets niet, heb je ergens een vraag over? Bel ons dan! We helpen je graag verder. Het helpt ons wel als je de website al bekeken hebt en weet bij welke regeling je misschien wil aanvragen.
We proberen je op de website zo compleet mogelijk te informeren. Maar let op: deze informatie is een samenvatting van de volledige subsidieregeling, zoals hij ook in de Staatscourant is verschenen. Dit is een juridisch document, en minder makkelijk leesbaar. Hierin staat precies beschreven waaraan je subsidie-aanvraag moet voldoen. Je vindt de subsidieregeling altijd aan de rechterkant op de subsidiepagina in het lijstje met de documenten.
We plaatsen altijd een voorbeeld van het aanvraagformulier op onze website, net als een modelbegroting. Deze vind je ook bij het lijstje documenten op elke regelingpagina. Het is verstandig ze goed te bekijken, zodat je weet welke vragen je moet beantwoorden en welke informatie we graag van je ontvangen.
Subsidieaanvragen doe je via ons digitale aanvraagsysteem ‘Mijn Fonds’. Om in te loggen en aan te vragen heb je een account nodig. Hou er rekening mee dat het maximaal drie werkdagen kost voordat je account actief is. Het is dus handig om dit al te doen, voordat je echt je aanvraag gaat indienen.
Je hebt rondgekeken naar de mogelijkheden, een keuze voor een bepaalde regeling gemaakt en gelezen wat de voorwaarden en criteria zijn. Tijd dus om een aanvraag te doen. Dit doe je in een aantal stappen: