nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Contact

Contactgegevens

Heb je een vraag over ons werk of over het indienen van een aanvraag? Bel of mail ons gerust! We gaan graag met je in gesprek. Als je weet wie je wilt spreken, kun je de contactgegevens van de medewerker hier vinden. 

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Persvragen?

Heb je een vraag voor onze communicatie afdeling of een ander persverzoek, stuur een mail naar communicatie@cultuurparticipatie.nl. Een communicatieadviseur neemt dan contact met je op.

Openingstijden

Het Fonds is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Ons kantoor is gesloten op: Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en vanaf Eerste Kerstdag t/m Nieuwjaarsdag.

Bezoekadres

Fonds voor Cultuurparticipatie
Daalseplein 101
3511 SX Utrecht

Postadres

Fonds voor Cultuurparticipatie
Postbus 465
3500 AL Utrecht

Medewerkers Fonds

Direct een medewerker van het Fonds spreken? De subsidieadviseurs voorzien je graag van inhoudelijk advies over regelingen. Heb je vragen over je Mijn Fonds-account? Dan helpen de bureaumedewerkers je graag verder.

Bekijk hier alle medewerkers

Bereikbaarheid

Het kantoor van het Fonds ligt vlakbij het Centraal Station van Utrecht. 

 

Met de auto

Kijk voor een uitgebreide routeplanner op routenet of Google Maps. Ons adres is Daalseplein 101, indien je routeplanner deze niet herkent, type Daalsesingel in, het Daalseplein ligt aan een zijstraat van de Daalsesingel.

Parkeren

Parkeren kan in onze parkeergarage, Daalseplein 101. De gasten- en invalideparkeerplaatsen bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. Laat ons van te voren weten als je met de auto komt, dan melden we je aan bij de receptie.  Bij inrijden bel je aan bij de receptie, zij doen de poort voor je open.

Als je gebruik wil maken van de parkeergarage dan kun je het beste Knipstraat invoeren op je routeplanner. Dit is de straat grenzend aan de ingang van de parkeergarage.

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal loop je in circa zes minuten naar ons kantoor. Deze snelle looproute wordt niet weergegeven op Google Maps. 

Plan je reis hier.

Toegankelijkheid kantoor

De route voor mensen met een rolstoel of scootmobiel loopt via de Catharijnesingel (zie route hieronder). De meest directe route langs het spoor bevat een trap. Gedurende de werkzaamheden aan het Smakkelaarsveld is deze route soms wat minder goed te vinden en is de rolstoelroute aan te raden.  

Het pand heeft een rolstoelingang aan de voorzijde en een rolstoelingang aan de achterzijde vanuit de parkeergarage. Je kunt je melden bij de garage via de intercom en dan wordt een plaats aan je toegewezen.

Er is een lift om naar ons kantoor op de tweede etage te komen. Een invalidentoilet is beschikbaar op de begane grond.

Vraag, tip of compliment?

Heb je een vraag voor het Fonds voor Cultuurparticipatie? Daar kun je onderstaand formulier gebruiken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook opmerkingen, tips, of complimenten horen we graag.

Heb je een vraag over een toekenning of afwijzing? Neem dan direct contact op met de contactpersoon in de brief, daar vind je ook de contactgegevens terug.

Contactformulier

Klacht of bezwaar?

Heb je een klacht of een bezwaar? Deze kun je deze per post sturen naar: Fonds voor Cultuurparticipatie, Postbus 465, 3500 AL Utrecht. Mailen mag ook naar: klachtofbezwaar@cultuurparticipatie.nl.

 

Bezwaar

Heb je een besluit van het Fonds ontvangen waarmee je het niet eens bent? Dan kun je bezwaar maken. Je moet dat doen binnen zes weken na de datum van het besluit en sturen aan het Bestuur van het Fonds per post of mail.

Je bezwaarschrift moet bevatten:

  • naam en adres;
  • de datum;
  • een omschrijving van het besluit waartegen je bezwaar is gericht;
  • de gronden van het bezwaar;
  • ondertekening (naam en handtekening).

Lees hier meer informatie over de bezwaarprocedure.


AVG of Woo verzoek?

Heb je een vraag met betrekking op de Wet open overheid (Woo, voorheen de Wob), of een verzoek in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Mail deze dan naar: avgofwooverzoek@cultuurparticipatie.nl.