nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Make Your Move

Stichting Neie Naober (hierna Neie Naober) vraagt subsidie aan voor het project “Make Your Move” binnen de Open Oproep: Jongeren maken cultuur, onderdeel van de Regeling Samen Cultuurmaken 2022-2024.

 

Neie Naober is de welzijnsorganisatie van de gemeente Tynaarlo en zet zich actief in om de eigen kracht en talenten van de inwoners van de gemeente Tynaarlo te versterken.

 

Neie Naober vraagt €100.000 aan voor het project "Make Your Move" dat plaatsvindt van 1 maart 2024 tot en met 28 februari 2026. Gedurende het project wil de subsidie-aanvrager in samenwerking met culturele samenwerkingspartners ICO - Partner in Kunst en Cultuur (hierna ICO) een Make Your Move-Studio voor 160 jongeren tussen de 15 en 23 jaar uit Zuidlaren en Eelde opzetten. Met dit inloopatelier wil de subsidie-aanvrager een creatieve ontmoetingsplek creëren om de jongeren bekend te maken met cultuur, zodat ze zich hiermee vertrouwd voelen en kunnen ervaren wat dit voor hen kan betekenen in hun ruimte, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Het gezamenlijke doel voor het project is om de culturele ontwikkeling van jongeren in de gemeente Tynaarlo te versterken, ze de ruimte te geven om vrij te experimenteren met creatieve werkvormen en op die manier dichter bij zichzelf te komen.