nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Plussessies en Masterclass

Stichting Home of Jazz & Blues vraagt voor het project 'Jazzsessie Middelburg: Plussessies en Masterclasses' een bijdrage van € 9.744,- aan. De Plussessies en Masterclasses vinden plaats tussen 1 juni 2023 - 1 juni 2024.

 

De Jazzsessies Middelburg op initiatief van Home of Jazz & Blues, vinden 10 keer per jaar plaats In Middelburg in Boutiquehotel The Roosevelt. Entree voor zowel bezoekers als deelnemers is gratis. Er wordt gewerkt met 4 vaste muzikanten voor een stabiel fundament onder de sessies. Er wordt actief gecommuniceerd om (amateur)muzikanten en publiek te betrekken. Er wordt (of men is voornemens) samengewerkt met muziekscholen, hogere scholen en universiteit.

 

Om aan de behoefte te voldoen van oudere of meer gevorderde muzikanten, gaat Home of Jazz & Blues ook Plussessies en Masterclasses organiseren. Voor de Plussessies wordt 2 keer per jaar een gastmuzikant van internationale allure uitgenodigd (naar behoefte van de deelnemers). Maximaal 10 participanten kunnen per sessie deelnemen (op inschrijving).

Tijdens de Masterclass is er alle ruimte om goed de diepte in te gaan op een specifiek onderwerp binnen de muziek, eveneens met een gastmuzikant. Ook de Masterclass gaat op inschrijving, met een maximum van 10 deelnemers.