info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Otmar Watson

Otmar Watson werkt in zijn traject samen met Untold, een stichting die jonge makers de mogelijkheid biedt om zich te ontwikkelen in kunstdisciplines op het gebied van Afrikaanse dansstijlen, muziek, theatervormen en kunst. Otmar is de zakelijk en artistiek leider van Untold.

Met het professionaliseringstraject heeft Otmar leerdoelen op gebied van conceptontwikkeling, fondsenwerving, kennisontwikkeling op de aanpak tussen welzijn en cultuur, op gebied van huisstijl, design en social media, en een leerdoel gericht op het vergroten van zijn bereik en perspectief voor talenten.

Otmar verwezenlijkt deze leerdoelen door middel van coachingsbijeenkomsten, inspiratiebezoeken, een participatieproject met cultuurmakers en een eindproduct genaamd Next Level met daarin een blauwdruk voor zijn artistieke coaching op het gebied van talentontwikkeling en podiumkunsten.

Otmars coaches zijn Stephany Biezen, Aminata Cairo, en Nyanga Weder en zijn samenwerkingspartners het Bijlmer Parktheater, Swazoom en het Ninsee.

De overdracht van de kennis en vaardigheden uit het traject vindt plaats richting choreograaf Junstin Hall en zijn team van dansers. Otmar zal hen coachen bij het maken van een dansvoorstelling met als thema Black Culture, onder andere bij het aanvragen van financiering en het uitvoeren van een live event.