info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Glenn de Randamie (Typhoon)

Glenn de Randamie, aka Typhoon wil zich ontwikkelen als coach en motivational speaker. Hij wil zijn methodes analyseren, methodiseren en delen met young urban professionals in de hiphop/Urban community.

Als stappen in dit proces gaat Glenn een toolbox ontwikkelen voor zijn werkpraktijk, op zoek naar welke skills en methodes het beste overdraagbaar zijn en dit in een leermethode gieten. Ook werkt hij aan het versterken van zijn coachingsvaardigheden en het schrijven van een ondernemingsplan voor Love-Beats-Time.

Om zijn ontwikkeling te realiseren, doorloopt Glenn 4 fasen, waarin hij begeleid wordt door de coaches Jitske Kramer, Anna Oosterling, Kevin de Randamie en Willemijn van Hussen. Mensen van zijn eigen Stichting Typhoon bieden projectmatige begeleiding enfaciliteren zijn traject. De instellingen De Nieuwe Oost & Hedon zetten daarnaast hun netwerk in voor de selectie van de deelnemers en de productie van het coachingstraject voor de makers.

Zes urban makers zullen zes maanden lang tweewekelijks gecoacht worden door Glenn en hun eigen motivational speech ontwikkelen.