info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Lloyd Marengo

Lloyd Marengo is de oprichter van Lloydscompany, dat zich richt op de ontwikkeling van hiphopvoorstellingen en de begeleiding van opkomende makers. Lloyd is binnen zijn eigen company en daarbuiten betrokken als coach en begeleider van jong urban dans talent.

Lloyd wil in zijn traject zijn vaardigheden op het gebied van muziek, projection mapping lichttechniek, choreografie en dramaturgie ontwikkelen. Daarnaast wil hij op zakelijk vlak kennis opdoen over begrotingen, budgetbeheerder en het runnen van een dansgezelschap.

Hij wordt hierin ondersteund door de coaches Alwin Lewis, Peggy Olislaegers, Bart Deus, Sidi Larbi Cherkaoui, David Middendorp, Paul van Laak en Rennie Harris. Lloyd brengt in het kader van zijn traject ook een bezoek aan de VS om een deel van zijn traject daar te volbrengen. De kennisoverdracht van Lloyd op makers vindt plaats via een reeks workshops waarin Lloyd zijn opgedane kennis aan een groep talenten overbrengt. Daarnaast gebeurt het ook tijdens de producties Father Figure en Perron 010, waarin dansers vanuit Lloydscompany deelnemen.