info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Y.M.P

Michaël Simon, aka Y.M.P (YoungMichPoetry) is de oprichter en directeur van stichting FLOW. FLOW biedt jonge makers op het gebied van podiumkunsten jaarlijks de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot professionele makers en cultureel ondernemers.

Met het professionaliseringstraject wil Y.M.P zijn kennis en kunde (door)ontwikkelen op gebied van dramaturgie en ondernemerschap en wil hij op persoonlijk vlak in zijn rol als talentbegeleider en leider van FLOW groeien. Om de leerdoelen te behalen heeft Y.M.P diverse leervragen. Deze leervragen pakt hij met zijn coaches aan. Y.M.P's coaches zijn o.a. Katja Hieminga, die als hoofdcoach, Hans ten Bokhove en internationale coach Sahr Ngaujah. Daarnaast brengt hij een bezoek aan het Atlanta Black Theatre festival, waarmee hij een kennisuitwisseling organiseert en zich achter de schermen onderdompelt.

Y.M.P draagt zijn kennis en vaardigheden tijdens het traject over op talenten die werkzaam zijn voor FLOW. Hij maakt een performance met deze talenten, waarin hij ze zal begeleiden en de opgedane kennis zal doorgeven. Daarnaast organiseert Y.M.P de Business en Art conferentienight waarin hij zijn opgedane kennis op gebied van artistiek ondernemerschap overbrengt op de deelnemers. Tijdens deze avond zullen ook andere coaches uit de Urban Arts hun kennis met de deelnemers delen.