info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Ayen Crawford

Ayen timmerde de afgelopen jaren aan de weg als urban maker en muzikant. Hij omschrijft zijn stijl als een variatie van R&B (alternative), pop, soul, hiphop, reggae en trap.

Tijdens het ontwikkeltraject wil Ayen werken aan zijn zelfstandig makerschap en eigen signatuur. Dit door meer inzicht te krijgen in het technische en artistieke productieproces, en door zijn eigen zangkwaliteit en performances op het podium en voor de camera te verbeteren. Ook wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van music business en social media. Daarnaast wil Ayen de basiskennis leren beheersen voor het maken van een videoshoot en het opzetten van een hybride livestream.

Ayen wordt in zijn traject begeleid door coaches Milton Koswal (artistiek en zakelijk), Biba Beusker (vocal), Vincent Krieger (video) en Peter Oostinga (trajectbegeleiding). Muzikale en creatieve samenwerking vindt plaats met beatmakers Killings Skills, DJ Friss, Rolito Myers, Marvin Escobar en Kern Koppen.

Gedurende het traject deelt Ayen zijn toekomstplannen en leerervaringen op het gebied van muzikale ontwikkeling met de jongeren van het Haags Hiphop Centrum. Het concrete resultaat van het ontwikkeltraject is een nieuw te creëren EP en release in de vorm van een hybride livestream. Hiermee wil Ayen zich aan het werkveld en alle betrokkenen presenteren.