nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Contact

Hier vind je onze contactgegevens

Heb je een vraag over ons werk of over het indienen van een aanvraag? Bel of mail ons gerust! We gaan graag met je in gesprek.

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Het Fonds is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

De volgende dagen is het kantoor van het Fonds gesloten: Nieuwjaarsdag, Tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Eerste en tweede kerstdag

Bezoekadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Daalseplein 101
3511 SX Utrecht

Postadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Postbus 465
3500 AL Utrecht

Routebeschrijving

Met de auto

Kijk voor een uitgebreide routeplanner op routenet of Google Maps. Ons adres is Daalseplein 101, indien je routeplanner deze niet herkent, type Daalsesingel in, het Daalseplein ligt aan een zijstraat van de Daalsesingel.

Parkeren

Parkeren kan in onze parkeergarage, Daalsplein 101. De gasten- en invalideparkeerplaatsen bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. Laat ons van te voren weten als je met de auto komt, dan melden we je aan bij de receptie.  Bij inrijden bel je aan bij de receptie, zij doen de poort voor je open.

Met ov

Vanaf station Utrecht Centraal loop je in circa acht minuten naar ons kantoor.
Plan je reis hier.

De looproute vanaf centraal station

looproute station Utrecht naar kantoor Fonds voor cultuurparticipatie
looproute station Utrecht naar kantoor Fonds voor cultuurparticipatie

Medewerkers Fonds

Direct een medewerker van het Fonds vinden?

Bekijk hier alle medewerkers

Vraag, tip of compliment, klacht of bezwaar?

Heb je een vraag voor het Fonds voor Cultuurparticipatie? Daar kun je onderstaand formulier gebruiken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook opmerkingen, tips, of complimenten horen we graag.

Heb je een klacht of  een bezwaar, mail ons dan via info@cultuurparticipatie.nl.

Wob-verzoeken voor het Fonds worden bij voorkeur via de post ingediend.

Heb je een vraag over een toekenning of afwijzing? Neem dan direct contact op met de contactpersoon in de brief, daar vind je ook de contactgegevens terug. 

Contactformulier

Toegankelijkheid kantoor

Het kantoor van het Fonds ligt vlakbij het Centraal Station van Utrecht. De route voor mensen met een rolstoel of scootmobiel loopt via de Catharijnesingel (zie route hierboven). De meest directe route langs het spoor bevat een trap. Gedurende de werkzaamheden aan het Smakkelaarsveld is deze route soms wat minder goed te vinden en is de rolstoelroute aan te raden.  

Parkeren is mogelijk onder het gebouw van Daalsplein 101. Geef vooraf bij je afspraak aan dat je met de auto komt, dan kunnen we een parkeerplek voor je reserveren . Het pand heeft een  rolstoelingang aan de voorzijde en een rolstoelingang aan de achterzijde vanuit de parkeergarage. Je kunt je melden bij de garage via de intercom en dan wordt een plaats aan je toegewezen.

Het gebouw is voorzien van een lift om naar ons kantoor op de tweede etage te komen. 

Een invalidentoilet is beschikbaar op de begane grond.