Contact

Hier vind je onze contactgegevens

Heb je een vraag over ons werk of over het indienen van een aanvraag? Bel of mail ons gerust! We gaan graag met je in gesprek.

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Het Fonds is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Bezoekadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Kromme Nieuwegracht 70
3512 HL Utrecht

Postadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Postbus 465
3500 AL Utrecht

Contactformulier

Heb je een vraag aan het Fonds voor Cultuurparticipatie? Je kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook opmerkingen, tips, klachten of complimenten horen we graag.

Wob-verzoeken voor het Fonds worden bij voorkeur via de post ingediend.

Contactformulier

Routebeschrijving

Met ov
Je reist naar Utrecht Centraal Station en loopt vervolgens ca 15 minuten.

Je verlaat Utrecht Centraal Station via het stationsplein. Vanuit de uitgang van de stationshal sla je rechtsaf het plein op en loop je naar de trappen en roltrappen aan het eind van het plein toe. Beneden gekomen loop je rechtdoor tot de kruising met rechts de loopbrug over de sporen en links de weg richting de singel. Deze weg ga je in. Je loopt steekt de singel over bij de stoplichten en loopt rechtdoor tot je bij de Mariaplaats aankomt. Hier ga je rechtsaf en de eerste links. Je loopt nu in de Zadelstraat, recht op de Dom af. Loop helemaal door tot je onder de Domtoren door bent gelopen. Na de toren sla je rechtsaf het Domplein op. Blijf lopen tot je aan je linkerhand de Trans ziet. Hier ga je in. Deze straat gaat over in de Kromme Nieuwegracht. Je vindt het Fonds aan je rechterhand op de hoek met de Jeruzalemstraat. 

Met de bus vanaf Utrecht CS
Bus 3 (Burg. Fockema Andreaelaan), Bus 4 (Burg. Fockema Andreaelaan), Bus 8 (Overvecht Zuid), Bus 11 (De Uithof/WKZ), halte Janskerkhof of Stadsschouwburg; Bus 2 (Museumkwartier Ringlijn), halte Domplein. Kijk voor meer informatie op de website van het GVU.

Met de auto
De Kromme Nieuwegracht is eenrichtingsverkeer. Parkeren kan op het Janskerkhof, in de parkeergarage op de Kruisstraat of op de Springweg. Vanaf daar is het nog een klein stukje lopen. Kijk voor een uitgebreide routeplanner op routenet of Google Maps.

Let op!
Er wordt momenteel gewerkt aan de wal- en kluismuren op de Kromme Nieuwegracht. Hierdoor staan er hekken voor de ingang van het Fonds. De ingang is voor auto's en fietsers niet bereikbaar. Voetgangers kunnen door het hek naar onze ingang lopen. Houd je rekening met wat extra reistijd naar het Fonds? Excuses voor de overlast.

Medewerkers Fonds

Direct een medewerker van het Fonds vinden?

Bekijk hier alle medewerkers