nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Het Fonds

Ontmoet onze medewerker Dounia Boucharka

Door: Dounia Boucharka / 15 juli 2021

Wie subsidie ontvangt van het Fonds, heeft vanzelf met haar te maken. Natuurlijk doet zij veel meer dan alleen de betalingen. Ontmoet Dounia, onze financieel adviseur.

‘Ik ben Dounia, 28 jaar oud, geboren en getogen in Utrecht. Op de middelbare school heb ik gekozen voor de sector Handel & Administratie. Daar ben ik eigenlijk nooit meer van afgeweken. Op het MBO volgde ik de opleiding Financiële beroepen en daarna op het HBO de opleiding bedrijfseconomie. Ik kijk terug op een leuke en leerzame studententijd, waarin ook mooie vriendschappen zijn ontstaan. Zo heb ik mijn partner leren kennen tijdens mijn studententijd in Amsterdam. Inmiddels zijn wij nu een jaar getrouwd en wonen we samen in Amsterdam.

Niet zo lang nadat ik was afgestudeerd, begon ik bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Inmiddels ben ik al drie jaar werkzaam bij het Fonds als financieel adviseur. Ik ben voornamelijk intern in de organisatie actief. Samen met de administrateurs zorg ik voor een volledige en correcte administratie. Ook zorg ik er wekelijks voor dat alle subsidiebetalingen worden gedaan. Intern kunnen collega’s bij mij terecht wanneer zij informatie nodig hebben over hun budgetten of een update van de realisatiecijfers. Aan het eind van elk jaar staat de jaarrekening centraal. Samen met het team zorg ik voor een volledig dossier dat naar de accountant gaat. Het Fonds is een kleine organisatie waardoor de werkzaamheden heel divers en afwisselend zijn. En er is genoeg uitdaging.

Mijn hobby’s zijn taarten bakken en fotograferen. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het bakken van taarten en cupcakes. Het was vooral een ontspannen bezigheid. Doordat ik het erg druk had, deed ik het niet regelmatig en heb ik het een tijd zelfs helemaal niet meer gedaan. Wel bleef ik geïnteresseerd naar bakfilmpjes op YouTube kijken. Kort geleden heb ik het bakken weer opgepakt. Het komt geregeld voor dat ik voor verjaardagen en partijen een verzoek krijg van vrienden of familie. Ik krijg mooie complimenten en het geeft mij voldoening om te zien hoe mijn dierbaren genieten van al mijn lekkers.

Naast het bakken vind ik het ook erg leuk om te fotograferen. Ik heb twee fotografiecursussen achter de rug, hierdoor heb ik inzicht gekregen in een aantal technische aspecten rond fotograferen. Nu fotografeer ik vooral mooie locaties op vakantie, maar ik merk dat ik het ook heel leuk vind om baby’s te fotograferen – al kan dat ook komen doordat ik net tante ben geworden en helemaal verliefd ben op mijn neefje... Ik wil me graag verder ontwikkelen door meer tijd vrij te maken om te fotograferen – dus niet meer alleen tijdens vakanties.’

Hier vind je al onze medewerkers

Dounia Boucharka
Dounia Boucharka Financieel adviseur