info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

21 juli 2020

Subsidies voor urban arts

Ontwikkeltrajecten mogelijk voor talenten en voor coachende makers.

Onze Urban Arts Talent-regeling is weer open! Dat betekent dat talentvolle urban makers een aanvraag kunnen doen voor een persoonlijk ontwikkeltraject. Maar dat is niet de enige urbanregeling die we nu open hebben staan. Each One Teach One is een nieuwe regeling waarmee we de mensen die deze talenten coachen steunen.

Urban Arts Talent

Je bent een talent in de urban arts en wil nog groeien en aan je eigen signatuur werken. Je kan tot €25.000,- aanvragen voor een persoonlijk ontwikkeltraject. Je krijgt de kans een volgende stap te zetten in je ontwikkeling door onder begeleiding van professionals te werken aan jezelf en aan één of meerdere eindproducten. De subsidie mag 100% van je projectkosten dekken. We vragen dus geen eigen bijdrage.

Each One Teach One

We hebben nu ook een regeling voor de mensen die jonge talenten ondersteunen, helpen en verder leren komen: Each One Teach One. De regeling is gericht op urban spelers die zich al jaren inzetten voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie. Er bestaan voor deze coachende makers momenteel weinig mogelijkheden om zichzelf op dit gebied te ontwikkelen. Ze voelen zich dus verantwoordelijk om hun kennis en ervaring door te geven, maar hebben zelf ook behoefte aan begeleiding en doorontwikkeling als makende coach of coachende maker. Om dat gat te vullen is deze subsidieregeling in het leven geroepen. Wat heb jij nodig om jouw kennis en kunde nog beter over te dragen aan jonge talenten? Hoe kan jij jouw skills efficiënt en toegankelijk delen met anderen? Vraag subsidie aan en ontwikkel jezelf met de regeling Each One Teach One. Je kan bij deze regeling tussen de €25.000 - €50.000,- aanvragen om je eigen ontwikkeltraject vorm te geven. De subsidie mag max 50% van je totale begroting dekken. We vragen dus een eigen bijdrage van minimaal 50%.

Meer weten, of interesse in één van de regelingen? Check ze hieronder.

Fonds voor Cultuurparticipatie
Fonds voor Cultuurparticipatie