nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

1 mei 2023

Op 23 mei start Open Call Nederland-Italië 2023: voor deelname aan conferentie

Nederland en Italië lopen al jaren voorop in cultuureducatie en cultuuraanbod voor een jong publiek. Het Fonds organiseert daarvoor en in het kader van FuturoPresente* de connferentie ‘Cultuureducatie van morgen’ op 5 en 6 oktober 2023 in Trente, Italië.

Tijdens de conferentie presenteren we over en weer praktijkvoorbeelden en verkennen we samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van cultuureducatie in schoolverband. Vanaf 23 mei kun je via de Open Call Nederland-Italië 2023 subsidie aanvragen voor deelname aan de conferentie.


Open Call

Ben je een instelling met een interessant voorbeeld om te presenteren op de conferentie of heb je de behoefte aan een internationale verkenning op het gebied van cultuureducatie? Dan nodigen we je uit om een aanvraag te doen via de Open Call Nederland-Italië 2023.

Lees hier alle informatie rondom deelname aan en subsidie aanvragen voor de conferentie.


Meer informatie

Heb je, na het lezen, interesse en wil je meer informatie? Bel ons gerust en vraag naar Lucien Ravensberg via (030) 233 60 30 of stuur een mail naar internationaal@cultuurparticipatie.nl.

*FuturoPresente is een internationaal programma dat een jaar lang de spotlight zal zetten op de hedendaagse Nederlandse jeugdkunsten. Dit programma is een initiatief van het Nederlands Letterenfonds, het Fonds Podiumkunsten, See NL, het Fonds voor Cultuurparticipatie samen met de Nederlandse ambassade en het consulaat-generaal in Italië.