nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

18 april 2023

Open Call Nederland-Leeds 2023 opent 15 mei

Engeland heeft veel ervaring met succesvolle projecten en activiteiten, op het snijvlak van kunst, zorg en welzijn, die een maatschappelijke impact hebben. Tijdens het ‘Leeds 2023 culturele jaar’ vinden veel inspirerende projecten plaats.

Op 15 mei gaat de Open Call Nederland-Leeds 2023 open. Met deze Open Call roept het Fonds culturele en sociale instellingen uit Nederland op om nader kennis te maken met instellingen uit West Yorkshire, waaronder Leeds en Bradford.

Open Call

Instellingen en professionals uit het culturele en sociale domein die deel willen nemen aan een internationale verkenning met partners in Leeds (West Yorkshire) kunnen een plan indienen. Wat is de bedoeling van een verkenning:

  • je maakt kennis met en leert van elkaars werkterrein en doelgroepen
  • je verdiept het contact met de samenwerkingspartner(s) in Leeds en eventueel tussen de netwerken van elkaar
  • De verkenning leidt mogelijk tot een toekomstig samenwerkingsproject


Partners in West Yorkshire

We hebben al een aantal partners in West Yorkshire die open staan voor uitwisseling en samenwerking met Nederland. Klik hier voor een overzicht van mogelijke uitwisselingspartners.

Online Meet & Greet

Op 9 mei 2023 tussen 14.00 -16.00 uur houden we voor de Open Call een online Meet & Greet. Hier presenteren de Engelse partners zich en kun je met hen in gesprek. Meer informatie? Stuur een mail naar internationaal@cultuurparticipatie.nl met 'interesse in Meet & Greet', dan zetten we je op de mailinglijst.

Heb je interesse in het doen van een aanvraag, maar wil je nog meer informatie? Bel ons gerust en vraag naar één van de adviseurs Open Call Nederland-Leeds 2023 via (030) 233 60 30 of stuur een mail naar internationaal@cultuurparticipatie.nl

Nancy Scheeve
Nancy Scheeve Communicatieadviseur