nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

19 april 2022

Regeling Talentontwikkeling is open

Foto: DOX | Project: If This, Then That
Foto: DOX | Project: If This, Then That

Op dinsdag 19 april is de nieuwe regeling Talentontwikkeling geopend. Een brede regeling waarin we een impuls geven aan talentontwikkeling in informele netwerken. Door talenten en coaches in informeel georganiseerde disciplines en netwerken te ondersteunen bieden we hen kansen om hun kwaliteiten te herkennen, te erkennen én te ontwikkelen.

Binnen de regeling hebben we vier subsidiemogelijkheden:

  • Urban arts talent (€ 10.000 – € 25.000) – gericht op individuele urban arts talenten, die zich als maker ontwikkelen onder begeleiding van professionals en diverse mentoren.
  • Urban arts coach (€ 25.000 – € 50.000) – gericht op individuele urban arts coaches, die zich als autodidacte coach van talentvolle cultuurmakers verder ontwikkelen onder begeleiding van professionals.
  • Talentontwikkeling in informele netwerken (€ 10.000 – € 75.000) – gericht op trajecten voor groepen talenten binnen informele netwerken die drempels ervaren bij hun (door)ontwikkeling op het gebied van cultuurparticipatie.
  • Versterking Talentketen (€ 25.000 – € 50.000) – gericht op talentontwikkelaars die zich willen verdiepen in de wijze waarop het leerproces van een talent zich vormt en die dit methodisch willen vastleggen om daarmee de informele sector duurzaam te versterken.

Heb je een plan of idee en wil je weten welke subsidie voor jou geschikt is? Verken de verschillende categorieën en neem contact op met één van de adviseurs. Zij informeren je graag.