nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

7 maart 2022

Vernieuwde regeling Samen Cultuurmaken open

Corpo Maquina
Corpo Maquina

De vernieuwde subsidieregeling Samen Cultuurmaken 2022-2024 is vanaf nu open. ‘Vernieuwd’ omdat we enkele wijzigingen hebben aangebracht die mogelijkheden en kansen voor een aanvraag verbeteren en verspreiden door het jaar heen.

Zo zijn er voor spoor 1 en 2 acht aanvraagperiodes tussen: 7 maart 2022 en 24 april 2024. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Een Open Oproep kondigen we uiterlijk twee weken voor opening aan. Ze kennen ieder hun eigen inhoud, beoordelingscriteria en aan te vragen bedragen.

Samen Cultuurmaken 2022-2024

We moedigen samenwerking en ontmoeting tussen instellingen, zelfstandig professionals in het sociaal en het cultureel domein en cultuurmakers aan. Het kunnen kleine of grote projecten zijn voor alle doelgroepen van jong tot oud.

Binnen deze regeling kan je geld aanvragen via:

  • Spoor 1: kennismaken en uitproberen
  • Spoor 2: leren en verbeteren
  • Open Oproep: voor ontwikkeling en uitvoering van projecten rond specifieke thema’s, doelgroepen, disciplines of regio’s

Heb je een plan of idee? Verken de sporen en neem contact op met één van de adviseurs. Zij informeren je graag. Of lees het interview met hen over de wijzigingen en hoe zij aanvragers op weg willen helpen.

Nancy Scheeve
Nancy Scheeve Communicatieadviseur