nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

10 februari 2022

Subsidie aanvragen kan weer volop. Nieuwe regelingen open!

We zijn al geruime tijd bezig met het maken van nieuwe subsidieregelingen. Deze maand is het zover. Er zijn maar liefst vier regelingen open voor aanvragen. Welke zijn er en waarvoor kun je een aanvraag gaan indienen?

9 februari | Impulsregeling zzper's via culturele instellingen

Met deze regeling kan je geld aanvragen om zzp'ers waarmee je werkt te ondersteunen. Als culturele instelling kan jij investeren in hun artistieke en inhoudelijke ontwikkeling.

14 februari | Vernieuwen van cultuurmaken

Deze subsidieregeling biedt ruimte aan stichtingen, verenigingen of zelfstandige cultureel professionals om vernieuwend bezig te zijn: in een (kleine) ontwikkelstap of in een (voor jou) nieuwe samenwerking.

14 februari | MeeMaakPodia

Theaters, bibliotheken, concertzalen & poppodia, musea & presentatieinstellingen opgelet! Met deze subsidieregeling kan je lokale amateurcultuurmakers structureel betrekken bij jouw doorlopende presentatie- of podiumfunctie, tot het punt waarop zij deze locatie beschouwen als ‘ook van hen’.

14 februari | Internationale Samenwerking

Deze subsidieregeling is voor samenwerkingsprojecten met landen binnen of buiten het Koninkrijk. Je kan geld aanvragen voor 'Verkennen'; dit is een eerste stap met een partner in internationale samenwerking. Of voor 'Samenwerken'; je bent al klaar om een wederkerig internationaal samenwerkingsproject aan te gaan. Ook zijn er Open Calls met speficifieke thema's die we gaan lanceren.

Meer informatie

Bij elke subsidieregeling vind je contactgegevens van de adviseurs die je van informatie kunnen voorzien en je graag verder helpen. Ook vind je daar de exacte aanvraagperiode en subsidiebedragen voor de regeling. Bekijk ook het overzicht van alle subsidieregelingen.

In maart verwachten we de nieuwe subsidieregelingen Samen Cultuurmaken en Erfgoed maken te kunnen openen.

Fonds voor Cultuurparticipatie
Fonds voor Cultuurparticipatie