nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

10 februari 2021

Kijk eens wat er kan! Publicatie CmK

Kijk eens wat er kan. Dit was de slogan van Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in 2016, aan het begin van de afgelopen periode. Een zin die volgens ons goed vat waar CmK voor staat. Voor mogelijkheden, groei, ontwikkeling en het ontdekken van talenten. Ook een zin die goed past bij deze publicatie. Een waaier aan mooie voorbeelden en ervaringen van de belangrijkste spelers in CmK in de afgelopen vier jaar.

Samen met het LKCA en het ministerie van ocw hebben we ook de afgelopen 4 jaar weer met veel plezier samengewerkt in Cultuureducatie met Kwaliteit. De 46 penvoerders in het hele land zorgen dat alle kinderen in Nederland de kans hebben op goede cultuureducatie. Daarom hebben we ze allemaal gevraagd om mee te werken aan deze publicatie. Een collectie van 47 mooie verhalen en voorbeelden. Leerzaam, inspirerend én heel leuk om te lezen! Benieuwd naar deze publicatie? Download hem hieronder, of bestel hem op papier via de site van het LKCA.

De presentatie werd gepresenteerd en aan de minister aangeboden tijdens onze conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit: De Diepte In

Fonds voor Cultuurparticipatie
Fonds voor Cultuurparticipatie