nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

22 februari 2024

Barbara de Greeff ad interim directeur-bestuurder bij het Fonds voor Cultuurparticipatie

Per 1 maart start Barbara de Greeff als ad interim directeur-bestuurder bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Daarmee is zij de tijdelijke vervanger van Hedwig.  

 

Barbara de Greeff 

Barbara brengt een rijke ervaring mee uit de zorgsector, de overheidssector en de zakelijke dienstverlening. Ze is een veelzijdige kandidaat met een scherp oog voor mensen, organisatie en externe ontwikkelingen. Daarmee sluit zij naadloos aan bij de huidige fase waarin het Fonds zich bevindt.  

''We hebben er alle vertrouwen in dat met de aanstelling van Barbara de activiteiten van het Fonds naadloos en succesvol voortgezet zullen worden.'' - Mardjan Seighali, voorzitter Raad van Toezicht 

 

Vacature directeur-bestuurder 

Het Fonds is verheugd dat Barbara de komende maanden de continuïteit zal waarborgen en bereid is de leiding op zich te nemen. Ondertussen zijn we gestart met het werven van een nieuwe directeur-bestuurder. De vacature voor die positie is inmiddels gepubliceerd, zie daarvoor deze link.  

 

Afscheid Hedwig Verhoeven 

Afgelopen 1 februari nam Hedwig in een vol Korzo Theater afscheid van het Fonds. Haar dankwoord lees je hier.  

''Namens alle collega's en de Raad van Toezicht wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor de inzet en toewijding van Hedwig aan het Fonds. We wensen haar alle succes toe in de toekomst.'' - Mardjan Seighali, voorzitter Raad van Toezicht