nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Aanmelden informatiesessie Samen Cultuurmaken

We organiseren verschillende online informatiesessies die elk een ander accent hebben. Kijk welke het beste bij je past en meld je aan.

Op welke dag ontvangen we je graag?
Bekend met de regeling en al ervaring?

21 of 26 oktober
In deze sessie duiken we dieper in de inhoud van de subsidieregeling. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven we praktische tips voor het indienen van een aanvraag. We blikken vooruit op 2022 en de wijzigingen ten opzichte van de vorige ronde. We gaan in gesprek met organisaties die hun plannen reeds hebben uitgewerkt en/of uitgevoerd.

Informatiesessie voor Caribisch deel van het Koninkrijk

28 oktober
In deze sessie maak je kennis met de subsidieregeling en werkwijze van het Fonds. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we met elkaar in gesprek en geven we praktische tips voor het indienen van een aanvraag, Ontmoet andere partijen en ga in gesprek met de medewerkers van het Fonds. We zijn benieuwd naar de plannen die in het Caribisch deel van het Koninkrijk leven.

Niet bekend met de regeling en nog geen ervaring?

2 november
In deze sessie maak je kennis met de subsidieregeling en de werkwijze van het Fonds. Het is voor organisaties die de eerste samenwerkingsstappen willen gaan zetten of zich verder willen ontwikkelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven we praktische tips voor het indienen van een aanvraag. Ontmoet andere partijen uit het werkveld en ga in gesprek met de medewerkers van het Fonds.

Aanmelden