nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Go On Tour

De eenmanszaak VoiceBeat initieert het project Go On Tour. Eigenaar, koordirigent en muziekdocent Reitse Giesbers runt samen met andere muziekdocenten een muziekschool onder de naam The BeatAcademy. Het gevarieerde docententeam geeft les op verschillende locaties in uiteenlopende steden in Nederland, aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden.

Go On Tour omvat een clubtour waarin leerlingen en docenten van The BeatAcademy samen optreden in Apeldoorn, Zutphen, Nijmegen en Tilburg. Daarnaast verzorgen diverse muziekdocenten acht workshops (zang, gitaar, piano en combinaties). Daarin is aandacht voor podiumpresentatie, omgaan met zenuwen, samenspel, intonatie en dynamiek. Ook in de reguliere muzieklessen is de begeleiding en coaching gericht op het perfectioneren van de podiumperformance.

Naast 17 docenten nemen 62 leerlingen van The BeatAcademy deel aan het project: 47 leerlingen treden op in de eigen stad en 15 leerlingen gaan mee op tour. VocieBeat verwacht zo’n 200 bezoekers bij de vier optredens.