info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Joost van Kersbergen

Joost van Kersbergen werkt voor zijn traject samen met stichting Nowhere, een productiehuis voor talentontwikkeling en cultuuronderwijs voor jongeren tussen de zes en dertig jaar.

Joost gaat zijn kennis en vaardigheden als coach verder ontwikkelen aan de hand van persoonlijke, zakelijke en artistieke leerdoelen. Hierbij gaat hij onder andere aan de slag met het lesgeven en coachen door middel van intervisie met peers. Hij wil leren hoe hij zijn filosofie van het coachingschap tastbaar kan vastleggen en hoe hij op zakelijk gebied zijn positie als coach en teacher beter leert bepalen.

Joost wordt hierbij begeleid door coaches Jurgen Maas, Gert Biesta en Zawdie Zandvliet en peers Dean Bowen, Derek Otte en Babs Gons. Hij draagt de opgedane kennis over via het participatieproject 'coach the coach' en de 'poetry circle manifestatie' met zowel jonge beginnende spoken word artiesten (deelnemers van Poetry Circle) als coachende spoken word artiesten. Daarnaast is Joost betrokken bij het project: 'Het Columnfestival' waarbij hij jonge schrijvers begeleidt bij het geven van gastlessen op middelbare scholen.