info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Leonard Luka

Leonard timmerde de afgelopen jaren aan de weg als muzikant/producer en trad onder meer op bij 3FM, Radio 2, Edison Award, DWDD, Noorderslag en diverse poppodia in Nederland. Hij omschrijft zijn muziekstijl als een eclectische mix van Indie en R&B/Soul.

Tijdens het ontwikkeltraject wil Leonard werken aan zijn zelfstandig makerschap en eigen signatuur. Dit door aan de hand van 2 EP’s te onderzoeken hoe hij zijn Indisch/Molukse achtergrond naar voren kan brengen in zijn werk en Indie R&B in Nederland op de kaart kan zetten. Leonard wil een betere songwriter/performer leren worden, zowel in zijn eigen werk als in de overdracht naar andere talenten.

Leonard wordt hierin begeleid door Robert Kouijzer van De Coöperatie (zakelijke ontwikkeling), coaches Casper Knipscheer (hoofdtrajectbegeleiding en coördinatie), Nana Adjoa (doorvertaling roots naar muziek), Carlo Kiksen (artist branding en social media), Wannes Salomé, Benny Sings, Micha van der Winkel, Sam Jones en Niels Broos (ontwikkeling en verdieping als songwriter en producer).

Het concrete eindresultaat van het ontwikkeltraject bestaat uit 2 nieuw te creëren EP’s en een live-presentatie in De Patronaat gekoppeld aan enkele try-outs.