info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Mustafa Kandaz

Mustafa timmerde de afgelopen vijftien jaar aan de weg als animator. In die hoedanigheid werkte hij aan onder meer aan de documentaire Bloot, een geanimeerd verhaal over taboeonderwerpen over jongeren.

Tijdens het ontwikkeltraject wil Mustafa zijn eerste stappen zetten van technisch animator en ontwerper naar schrijver en regisseur van animatiefilms. Hij wil deze overgang o.a. vormgeven door het maken van een autobiografisch animatieverhaal genaamd ‘Wikken en wegen’, in samenwerking met verschillende coaches zoals David Henrichs (narratief), Ruth Lingford (regie), Olivier Rekers (sound engineer) en Bas Broertjes van Stichting Metafoor (trajectbegeleiding).

Het concrete resultaat van het ontwikkeltraject is een nieuw te creëren bewegend storyboardontwerp met een op hoofdlijnen uitgewerkt geluidsontwerp. Hiermee wil Mustafa zich aan het werkveld presenteren en alle betrokkenen een helder beeld geven van het filmplan. Het dient als startpunt van de uiteindelijke productie van de animatiefilm.