nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

23 november 2023

Drie meerjarenregelingen 2025 – 2028 gepubliceerd

Op 23 november lanceren we drie meerjarenregelingen 2025-2028 die op 1 december opengaan: Talentontwikkeling, Co-creatie en Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK4). De eerste twee regelingen zijn nieuw. Hiermee ondersteunen we voor een langere periode een brede basis in de amateurkunst en cultuurparticipatie. Ga hieronder naar de desbetreffende regeling voor jouw vakgebied. 

In het kort:  

  • Talentontwikkeling 
    Geef jij talenten de kans zich creatief te ontwikkelen? Of het nu gaat om coaching, training, begeleiding in werkplaatsen of het bieden van een podium op festivals of concoursen? De Meerjarenregeling Talentontwikkeling ondersteunt culturele instellingen, festivals en concoursen die talenten in de amateurkunst de kans geven verder te groeien.
  • Co-creatie 
    Wil je een langere periode werken aan de versterking, vernieuwing en verduurzaming van je organisatie? Je cultureel inzetten voor maatschappelijke opgaven? Bijvoorbeeld via community building, festivals of cross-sectorale samenwerking? Vraag dan aan voor onze nieuwe Meerjarenregeling Co-creatie.
  • Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK4) 
    Maak jij je hard voor een betere kwaliteit van cultuureducatie voor kinderen? En heb je een goed idee voor projecten gericht op het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of het speciaal onderwijs? Vraag dan aan voor onze Meerjarenregeling Cultuureducatie met Kwaliteit. 

Zoek jij steun voor jouw creatieve idee?  
Op bovenstaande pagina's vertellen we je graag meer over deze regelingen. Ook vind je hier een video waarin we de meerjarenregelingen verder toelichten. Om je te ondersteunen met advies en vragen over de meerjarenregelingen staan we tot en met 15 december voor je klaar. Kijk voor de contactgegevens van elke regeling op de desbetreffende pagina.