nl en

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

23 februari 2023

Landelijke kennisdelingsdag Programma Cultuurparticipatie 23 maart

Op 23 maart 2023 vindt de landelijke kennisdelingsdag van het Programma Cultuurparticipatie plaats. Professionals uit de sector cultuur, zorg en welzijn delen hun kennis tijdens deze bijeenkomst in Akoestikum in Ede.

In de afgelopen drie jaar hebben meerdere projecten subsidie ontvangen via de subsidieregeling Samen Cultuurmaken. Tijdens deze dag is er ruim de tijd om deze projecten te ontmoeten, kennis met elkaar te maken, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen van elkaar.

Programma Cultuurparticipatie

Kennis delen is een van de onderdelen van het Programma Cultuurparticipatie. Hét programma waarin we samen met het ministerie van OCW, LKCA (Landelijk Kennisinstuut Cultuureducatie en Amateurkunst) en professionals uit cultuur, zorg en welzijn werken aan gelijke kansen voor iedereen om deel te nemen aan het culturele leven.

Programma

De organisatie van de landelijke kennisdelingsdag is in handen van onze partner LKCA. Het programma start met een keynotespeech. Aansluitend in verschillende sessies vertellen projecten over hun praktijk en delen zij hun successen en valkuilen. Er is ook volop ruimte om elkaar te helpen met het oplossen van uitdagingen die zich voordoen in de praktijk.

Meer informatie en aanmelden

Meer achtergrond en aanmelden voor de kennisdelingsdag op 23 maart vind je hier.

Nancy Scheeve
Nancy Scheeve Communicatieadviseur